Lecţie de reciclare pentru copii

1 2 jpg jpeg

Laboratorul Verde al Reciclării va ajunge în fiecare sfârşit de săptămână al lunii iulie, între orele 10.00-14-00 şi 17.00-20.00, în parcările Real din Bucureşti, conform următorului program:

· 06-07 iulie – Real Vitan

· 13-14 iulie – Real Pallady

· 20-21 iulie – Real Berceni

· 27-28 iulie – Real Cotroceni

Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar echipat cu tehnologie de ultimă generaţie, adaptat preferinţelor celor mici.Curioşii care vor trece pragul laboratorului vor avea parte de o mulţime de surprize: o animaţie 3D, un joc de echipă pe tablete PC şi o demonstraţie de colectare separată în zona numită Cubul Magic.

Totodată, părinţii sunt răsplătiţi de real,- Hypermarket cu TVA-ul înapoi direct pe bon dacă achiziţionează, în acest interval de timp, jucării, biciclete, triciclete, role şi skateboard-uri.

Mai mult, cei mici vor putea câştiga numeroase alte premii la concursul - “Eco-Rom Ambalaje şi real,- Hypermarket te invită să te fotografiezi cu Laboratorul Verde al Reciclării” – desfăşurat pe paginile de facebook Eco-Rom Ambalaje, Bucătar real,- sau Academia de Rechizite.

Pentru a intra în posesia premiilor, participanţii trebuie să devină fani ai uneia dintre cele trei pagini de Facebook înscrise în concurs şi să publice o fotografie alături de Laboratul Verde al Reciclării sau de R-ECO în zilele de sâmbătă, duminică şi luni până în ora 14:00. Cine adună cele mai multe „voturi” până luni la ora 17:00 câştigă un premiu eco.

Eco-Rom Ambalaje va oferi 12 premii pe toată perioada concursului, respectiv 3 premii pe săptămână, acestea constând în: 6 kit-uri eco de vară (minge de plajă, brăţară flexibilă şi frisbee) şi 6 sacoşe de colectare separată.

Proiectul naţional Laboratorul Verde al Reciclării a fost lansat în septembrie 2012 şi s-a continuat până în iunie 2013. Caravana a ajuns în mai multe oraşe din ţară şi a implicat peste 10.000 de elevi de clasa a III-a. Proiectul va continua şi pe durata anului şcolar 2013/2014.

La nivel european, proiectul inovativ Laboratorul Verde al Reciclării a câştigat Golden Award for Excellence în cadrul competiţiei European CSR Awards, categoria Companii Mici şi Mijlocii. Juriul a apreciat conceptul creativ, impactul pozitiv avut la nivel naţional, cât şi parteneriatul benefic dezvoltat împreună cu Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale.

Pentru mai multe informaţii despre proiect puteţi accesa:

www.ecoromambalaje.ro

www.colecteazaselectiv.ro

www.real.ro