La ce temperatur─â trebuie s─â spele hainele cei alergici la praf

1 2 jpg jpeg

Astfel, ar trebui ca lenjeria să fie spălată cu regularitate la o temperatură de 60 de grade Celsius. Aceaata este conisderată o temperatură potrivită pentru distrugerea prafului cu acarieni care provoacă alergia, informează Asociaţia germană Skin and Allergy Help, citată de Agerpres.

De asemeena, ├«n cazul ├«n care un copil alergic refuz─â s─â renun┼úe la ursule┼úul de plu┼č favorit, aceast─â juc─ârie trebuie neap─ârat sp─âlat─â tot la 60 de grade Celsius.

Mai mult, persoanele care sunt alergice la praful din cas─â ar trebui s─â aeriseasc─â locuin┼úa ├«n mod regulat ┼či s─â nu intre ├«n dormitor cu hainele de strad─â, schimb├óndu-se ├«n alt─â camer─â din apartament, mai sf─âtuie┼čte asocia┼úia german─â citat─â de agen┼úia DPA.

De cele mai multe ori, eczemele pot ap─ârea ├«n urma contactului cu praf, ciment, gudroane. Contactul cu detergen┼úi poate reprezenta de asemenea o cauz─â, prin ac┼úiunea lor degresant─â, ace┼čtia distrug├ónd filmul hidrolipidic care protejaz─â pielea de agresiunea factorilor externi.