Komoder aduce în România cele mai performante fotolii de masaj din lume (P)

1 2 jpg jpeg

Fotoliile cu masaj sunt un exemplu perfect în acest sens, întrucât ajută utilizatorii să se relaxeze şi chiar să îşi îmbunătăţească starea de sănătate într-un mod foarte plăcut, fără să fie nevoiţi să meargă într-un salon de specialitate.

Magazinul online Komoder aduce, in exclusivitate pe piata din Romania, doua dintre cele mai moderne fotolii cu masaj din lume: iRest A92 si iRest A87-1. Avand la baza tehnologie de masaj de ultima generatie si un design inovator, produsele deosebite le ofera clientilor o experienta unica de masaj in confortul propriului camin. Noile variante de fotolii cu masaj reprezinta o demonstratie de excelenta in ceea ce priveste performanta si functionalitatea, pentru ca imbina tehnicile personalizate si controlul inteligent de pe orice smartphone.

Datorita sistemelor de role si a pernelor de aer care imita miscarile facute de un maseur profesionist, clientii se pot bucura de cele mai eficiente si relaxante tehnici de masaj: presarea punctelor centrale ale corpului, lovirea usoara, framantarea muschilor si strangerea umerilor.

Fotoliu masaj iRest A92

Noul iRest A92 se muleaza perfect pe forma si caracteristicile scheletului uman, intrucat a fost creat dupa o tehnologie ce presupune o sina curbata in forma de “S”, astfel incat masajul sa fie realizat de la cap pana in varful picioarelor, eliberand tensiunea musculara.

Acest model dispune de 28 de perne cu aer, 8 magneti permanenti si o pompa de aer, pentru ca masajul sa fie cat mai eficient, indiferent de programul ales.

Materialele utilizate pentru realizarea fotoliului cu masaj

sunt moi, rezistente si foarte placute la atingere. De asemenea, produsul are o functie speciala de incalzire a spatelui, temperatura de 40º-50º C avand rolul de a elimina senzatia neplacuta de rece si durerea de spate.

Principalele functii ale modelului de fotoliu cu masaj iRest A92 sunt:

- Trei pozitii de masaj Zero Gravity (greutatea corpului este distribuita in mod egal pe fotoliu)

- Masaj pe verticala pentru brate si antebrate

- Buzunar pentru telecomanda

- Sistem de incalzire

- Terapie magnetica

- Ajustarea distantei dintre rolele de masaj

Fotoliu masaj iRest A87-1

Acesta e unul dintre cele mai avansate fotolii din gama iRest, pentru ca poate fi controlat de pe un device inteligent, cu ajutorul aplicatiei gratuite lansate de producator pentru iPhone, iPad sau Android. Odata ce a descarcat-o, utilizatorul are acces rapid la functiile fotoliului cu o simpla conectare prin Smart Bluetooth.

Fotoliul

ofera posibilitatea de a selecta manual programul de masaj pentru partea superioara a corpului, punand la dispozitie sase metode: strangerea umerilor, framantare, batai usoare care activeaza circulatia sanguina, tehnica Shiatsu (elimina rigiditatea musculara), framantare plus batai si masajul 3D (un set de role mecanice foarte precise se deplaseaza de sus in jos, pe toata suprafata musculaturii din jurul coloanei vertebrale, pentru ca spatele sa fie detensionat, iar nivelul de confort sa fie maxim).

In plus, acest model de fotoliu cu masaj are o functie de incalzire a spatelui cu infrarosu, pe baza de fibra de carbon, ceea ce permite energiei rezultate sa fie asimilata de celulele din corp si sa stimuleze metabolismul.

Principalele avantaje ale fotoliului cu masaj iRest A87-1 sunt:

– Functie unica de leganare a zonei lombare

– Sistem audio incorporat

– Smart Bluetooth

– Sistem de ioni negativi

– Perna superioara ce se muleaza dupa forma gatului

Komoder, cel mai mare importator si furnizor de scaune si fotolii cu masaj din Romania, pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de produse ideale pentru toate varstele. Astfel, oricine se poate bucura de beneficiile unui masaj profesional in adevaratul sens al cuvantului.