Îţi poţi verifica gratuit aluniţele. Programează-te chiar ACUM!

1 2 jpg jpeg

Ȋn aceste condiţii, Laboratoarele La Roche-Posay şi IPSOS au realizat un studiu global în 23 de ţări, pe un eşantion de 19 569 de persoane, femei şi bărbaţi, cu vârste între 15-65 de ani, care cercetează atitudinile şi percepţiile faţă de expunerea solară şi prevenţia cancerului cutanat. Rezultatele arată următoarele: • 88% conştientizează că riscul apariţiei cancerului de piele este strâns legat de lipsa protecţiei solare în timpul expunerii la soare; • 1 din 2 persoane nu a fost niciodată la un control al aluniţelor la dermatolog; • Doar 1 din 3 persoane îşi verifică propriile aluniţe cel puţin o dată pe an.

Astfel, va avea loc, pentru al 2-lea an consecutiv, campania internaţională Devino un Skinchecker, o campanie online cu caracter social, cu misiunea de conştientizare asupra prevenţiei cancerului de piele şi importanţa folosirii protecţiei solare în prevenţia acestuia.

Există doi factori importanţi în prevenţia cancerului de piele: protecţia solară şi controlul dermatologic. Ȋn acest sens, va avea loc Campania Zilele Protecţiei Solare, unde puteţi beneficia de o consultaţie gratuită la dermatolog pentru verificarea aluniţelor.

La nivel naţional, La Roche-Posay România desfăşoară din 2013 o campanie gratuită pentru publicul larg de verificare a aluniţelor.

Ȋn perioada 15 mai – 30 iunie 2016 poţi beneficia de o consultaţie gratuită la dermatolog pentru verificarea aluniţelor tale. Te poţi programa chiar acum, în oraşul tău, intrând pe www.protectiasolara.ro. Peste 250 de medici dermatologi parteneri din peste 40 de oraşe vor participa la acest eveniment.