Învaţă să foloseşti obiectele decorative Feng Shui şi busola Lo Pan pentru a ţine ghinionul la distan

1 2 jpg jpeg

Gena Rusu, specialist Feng-Shui, a explicat pentru Ziarul Ring, cateva dintre principiile de baza stiintei care studiaza energiile din spatiul in care lucreaza si locuieste omul.

Este veche de mii de ani, iar efectele aplicarii remediilor pot fi resimtite in timp, treptat se imbunatatesc aspectele care merg mai putin bine in viata noastra si apar oportunitati pe care este indicat sa le valorificam.

Odata cu aplicarea remediilor este important sa incepem un proces de schimbare interioara, pentru ca energia din spatiul in care locuim, impreuna cu aceea personala sa circule in mod armonios si sa ne putem crea o viata conform dorintelor noastre. “Un specialist in Feng Shui nu poate sti cum sunt amplasate energiile in spatiul in care intra, daca nu face masuratori cu busola Lo Pan si nu calculeaza folosind formule vechi de mii de ani. Numai asa poate identifica modul cum sunt dispuse in casa cele noua energii care corespund stelelor Carului Mare si ale caror influenta o resimtim pozitiv sau negativ in toate aspectele vietii noastre. Din cele noua energii, trei sunt pozitive si sunt reprezentate de cifrele 8, 9 si 1, iar celelalte sase sunt negative. Aceste energii corespund celor cinci elemente fundamentale, iar remediile constau in tipul de relatie care se stabileste intre aceste elemente fundamentale, si anume: Apa, Pamant, Lemn, Foc si Metal. Spre exemplu, Pamantul da nastere Metalului si daca vreau sa obosesc o energie negativa care corespunde elementului Pamant, adica aceea a bolilor sau a ghinioanelor, problemelor, blocajelor, folosim obiecte decorative din Metal, punem sase monede chinezesti, dar putem folosi si Apa pentru aceeasi energie negative de Pamant, deoarece si in realitate se foloseste Pamantul pentru a face baraje si diguri impotriva apei, astfel ca Pamantul este foarte obosit si ne lasa pe noi in pace”, explica Gena Rusu.

Citeşte continuarea articolului AICI