Întrebări despre anticoncepţionale? Medicul îţi răspunde!

1 2 jpg jpeg

Folosite, ├«n general, pentru c─â au o eficien┼ú─â de 99,7% ├«n prevenirea unei sarcini nedorite, anticoncep┼úionalele sunt utilizate ┼či ca tratament pentru anumite afec┼úiuni ale femeilor.

Astfel, pilulele contraceptive pot ├«nl─âtura riscurile privind apari┼úia cancerului ovarian ┼či a chisturilor de ovar sau pot reduce durerile din perioada menstrua┼úiei. De asemenea, exist─â anticoncep┼úionale benefice pentru femeile care au probleme cu acneea sau o c─âdere temporar─â a p─ârului.

Cei care ├«┼či doresc s─â afle informa┼úii avizate privind contracep┼úie ┼či s─â-i adreseze ├«ntreb─âri ├«n regim de anonimat medicului sunt invita┼úi s─â acceseze link-ul http://www.planificaneprevazutul.ro/webinarii/. ├Än plus, medicul campaniei r─âspunde prompt ┼či la ├«ntreb─ârile primite pe adresa doctorul@planificaneprevazutul.ro.

ÔÇ×Planific─â Neprev─âzutul!ÔÇŁ a fost lansat─â de Societatea de Educa┼úie Contraceptiv─â ┼či Sexual─â (SECS) la ├«nceputul lunii octombrie 2013. Campania vizeaz─â o mai bun─â informare a publicului ├«n ceea ce prive┼čte contracep┼úia oral─â de lung─â durat─â ┼či contracep┼úia de urgen┼ú─â.