Începe programul Rabla pentru periuţa de dinţi

1 2 jpg jpeg

La cortul ”Rabla” se pregăteşte şi o activare inedită - mai ales pentru copii, dar şi pentru cei mari: cei care vin vor avea ocazia să îşi graveze numele pe noile periuţe de dinţi, printr-un procedeu de personalizare.

De asemenea, participanţii vor putea sta de vorbă cu specialiştii în sănătatea orală care vor fi prezenţi pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia. Caravana va continua în luna septembrie şi octombrie şi în alte oraşe din ţară – vă invităm să consultaţi calendarul complet pe site-ul www.zambesteromania.ro.

• Constanţa: duminică, 14 septembrie, în faţă la City Mall;

• Braşov: sâmbătă, 20 septembrie, în Piata Sfatului, la fântâna arteziană;

• Iaşi: 27 septembrie, în faţa Palatului Culturii;

• Cluj-Napoca: 4 octombrie, pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieţei Matei Corvin;

• Oradea: 5 octombrie, în Centrul Vechi, pe str. Republicii;

• Galaţi: 11 octombrie, în faţa Casei de Cultură;

Consultaţii stomatologice gratuite în toată ţara

Totodată, organizatorii campaniei Zâmbeşte România reamintesc tuturor că au la dispoziţie peste 1.000 de cabinete stomatologice în toată ţara care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitaţi să caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor, din lista disponibilă pe www.zambesteromania.ro.

Statistici: românii îşi schimbă periuţa de dinţi o dată la 2 ani

Iniţiativa promovează obiceiurile corecte de igienă orală, ca răspuns la statisticile îngrijorătoare cu privire la sănătatea dinţilor românilor. Cele mai recente studii de piaţă arată că un român foloseşte în medie, la nivel urban, aceeaşi periuţă de dinţi timp de 2 ani, deşi medicii stomatologi recomandă schimbarea periuţei de dinţi o dată la 3 luni. În Capitală, bucureştenii folosesc în medie o periuţă pe an. Apoi, fiecare român consumă în medie 1,39 de tuburi de pastă de dinţi pe an, în creştere uşoară faţă de datele naţionale din anul anterior.