În luna Mai dăm START vacanţei de vară cu tombola Un Munte de SĂNĂTATE! (P)

1 2 jpg jpeg

Noi, cei de la Consultaclick, ne gandim la tine si, pentru ca incurajam stilul de viata sanatos si mai ales miscarea in natura, ti-am pregatit o surpriza in luna mai. Mai exact, te trimitem la munte!

Astfel, pe 11 Mai dam startul campaniei „Un munte de sanatate”, alaturi de partenerii nostri Asociatia Kogayon, de protectie a mediului , campanie de incurajare a traiului sanatos si in acelasi timp de promovare a obiectivelor turistice protejate ale Romaniei.

Campania se va desfasura intre 11 Mai si 7 Iunie 2015 si care se va finaliza printr-o tragere la sorti prin care poti castiga unul dintre cele 5 weekend-uri pentru doua persoane in Parcul National Buila-Vanturarita, una dintre cele mai frumoase destinatii de ecoturism din Romania!

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la tombola este:

· Sa alegi una din cele peste 450 de oferte medicale de pe Consultaclick.ro/promotii sau sa cauti medicul tau in cea mai mare platforma de doctori din Romania: Consultaclick.ro

· Sa te programezi online

· Sa onorezi programarea la data si ora stabilite impreuna cu clinica, pana la data de 15 iunie 2015

Si poti castiga unul din cele 5 bilete de vacanta ecoturistica pentru 2 persoane in Parcul National Buila-Vanturarita! Afla cum!

FII ACTIV si PARTICIPA SI TU!