Iată ce premii poţi câştiga la crosul Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Crosul va avea loc duminică, 14 iunie, de la ora 10.00, iar startul se va da de la Berăria H (fostul pavilion H, Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrău). Ca şi în anii anteriori, înscrierea va avea loc în intervalul 8.00-9.45, în zona Pavilionului H.

Poţi participa la alergare pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar şi din ziarele Adevărul şi Click! din săptămânile anterioare evenimentului. Pentru că promovăm un stil de viaţă sănătos, indiferent de vârstă, anul acesta îi aşteptăm şi pe cei mici să alerge alături de părinţi la crosul Familiei (distanţa de 500 m).

Te aşteptăm să te distrezi şi să câştigi unul din numeroasele premii surpriză pe care ţi le-am pregătit. Printre premiile pe care le punem în joc se numără: premiul I (ceasuri de mana Obaku, vouchere de cumpărături Carrefour Băneasa, cosmetice Yves Rocher), premiul II (tablete Evolio, produse Sport Partner, cosmetice Yves Rocher), premiul III (tablete Evolio, cosmetice Yves Rocher).

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg

Şi copiii care vor alerga la crosul Familiei vor pleca acasă cu premii: rucsacuri cu dulciuri şi trotinete de la Carrefour şi tobogane cu leagăn şi coşuri de basket oferite de Urban Market.

2 jpg jpeg

Parteneri: Doppelherz, Evolio, UrbanMarker.ro, ora 10.ro, PrimaTV, Carrefour Băneasa, Sport Partner, Romprest, Aqua Carpatica, Yves Rocher.

Parteneri instituţionali: Primăria Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Atletism şi Ro Club Maraton.