Himalaya e parte din familia ta! (P)

1 2 jpg jpeg

Poate ca apa e plina de alge si nisipul e... pietris, insa aveti marea si valurile si impreuna sunteti cei mai fericiti din lume. Poate ca cei mici nu-ti dau intotdeauna replici dragute si bunicii nu tin monologuri lungi si revelatoare, insa inveti zilnic ceva de la fiecare dintre ei. Viata e un sir lung de imperfectiuni si de greseli care, insa, nu fac decat sa dea viata echipei perfecte: familia ta.

Sunteti voi impotriva provocarilor lumii, cea mai colorata, mai diversa, mai amuzanta, mai neobisnuita echipa: prichindei veseli, adolescenti neintelesi, adulti incarcati de griji, bunici glumeti si bunicute mereu determinate sa hraneasca pe cineva. Unii nici macar nu stiu inca sa paseze, altii sunt prea obositi sa o mai faca, unii abia invata sa alerge. Fiecare, insa, sustine in felul sau echipa, ii da energie si puterea de a merge mai departe.

Himalaya crede cu tarie ca cel mai de pret bun al fiecaruia dintre noi este echipa de oameni grozavi care dau sens vietii noastre si cel de pret lucru pe care putem sa il oferim inapoi este sanatatea. Avem nevoie de sanatate pentru a ne bucura de momentele minunate, pentru a trece peste cele grele, pentru a le uita pe cele triste. Avem nevoie de forta de a iubi, de a impartasi, de a face parte activ din viata celor dragi. Iar raspunsul se afla tot in natura, in locul unde s-a nascut ideea de familie-echipa si metodele uimitoare de a tine la un loc oameni atat de diferiti. Cu acest concept in minte a inceput lunga calatorie a brandului Himalaya de explorare, descoperire, identificare a celor mai eficiente formule de plante pentru sanatatea intregului organism. In cei peste 85 de ani de activitate am strabatut mii de carari, am intalnit, am descoperit, am testat, am invatat, insa indiferent de calea aleasa, am ajuns mereu la aceeasi concluzie: familia si sanatatea sunt singurele comori pentru care merita sa lupti, pentru care merita sa luptam.

Am gasit in natura formule care ne-au adus mai aproape de voi, astfel incat, incet, incet, fiecare membru al echipei tale dragi ne-a introdus pe teren. Am sters lacrimi, am ingrijit manute si genunchi juliti, am calmat febra, am luat durerea, le-am dat energie fizica si forta mentala, am contribuit la a dezvolta jucatori veseli, sanatosi si siguri pe sine. Suntem azi parte din jocurile cu final fericit, suntem parte din echipa ta grozava, din familia ta.

Din aceasta postura, te invitam acum, cu drag, sa ne povestesti cand ai simtit tu ca Himalaya e un aliat de incredere al echipei tale, dar si care au fost momentele in care ai (re)descoperit si constientizat importanta familiei in viata ta. Vrem sa auzim despre povestile grozave care v-au adus mai aproape unii de altii si ne-am bucura nespus sa aflam ca am facut parte din ele. Le vom premia pe cele mai interesante, mai amuzante, mai emotionante.

Am creat www.hboutique.ropentru a-ti oferi informatii importante despre ingredientele naturale din produsele Himalaya, despre utilizare si beneficii, dar si pentru a face achizitionarea produselor mai usoara si mai placuta pentru tine. Magazinul online Hboutique e locul unde vei gasi in permanenta oferte speciale, pachete promotionale si concursuri cu premii. Ne gasesti, printre prieteni, si pe pagina de Facebook HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Iti multumim ca iubesti natura si ca-ti pretuiesti organismul, sanatatea, viata! Iti multumim pentru ca azi putem spune, cu mandrie, ca Himalaya e parte din familia ta!