HIDRATEAZĂ-TE şi SLĂBEŞTE cu PEPENE! Iată ce MINUNI poate face pentru tine!

1 63550 original jpg jpeg

Sursă naturală de vitamine şi minerale, pepenele roşu este fructul ideal pe caniculă pentru că este foarte bogat în apă. De asemenea, consumul de pepene roşu ne ajută să ne menţinem sau să ne redobândim silueta. Puţine persoane, în zilele caniculare, îşi axează alimentaţia pe mâncăruri grele. Majoritatea consumă în special fructe şi legume. Din acest motiv, vara slăbim cel mai uşor.

Detoxifiază organismul

O dietă bazată pe pepene roşu ne poate scăpa de 4 kg într-o săptămână. Evident, nu trebuie să mâncăm doar pepene roşu, ci să ne axăm preponderent pe acesta la micul dejun şi cină pentru că are efect diuretic şi va elimina apa din ţesuturi şi toxinele din organism. "De asemenea, pepenele roşu are proprietatea de a ne feri de boli precum ateroscleroza", explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS.

Atunci când pielea este deshidratată, îşi pierde strălucirea, iar ridurile de expresie se accentuează. Unul dintre cele mai bune moduri de a-ţi hidrata din nou pielea feţei este o mască cu pepene roşu. Datorită conţinutului crescut de apă, dar şi al vitaminelor pe care le conţine, acesta este ideal chiar şi pentru pielea arsă de soare sau iritaţii.

Bogat în vitaminele A, C şi complexul B, pepenele roşu constituie o sursă de antioxidanţi, fibre şi glucide. În plus, toate aceste substanţe din pepenele roşu reduc stresul oxidativ apărut la nivel celular şi protejează inima.

Citeşte continuarea articolului AICI