Extractul de alge, minunea dietelor de sl─âbit

1 2 jpg jpeg

Este cunoscut faptul c─â extractul de alge, o pudr─â incolor─â ┼či lipsit─â de gust, ├«mpiedic─â descompunerea gr─âsimilor ┼či absorb┼úia acestora ├«n organism, contribuind astfel la pierderea kilogramelor ├«n plus. Dar, ├«n testele efectuate de oamenii de ┼čtiin┼ú─â britanici de la Universitatea Newcastle (Marea Britanie), o fibr─â reg─âsit─â ├«n alge a blocat mult mai eficient gr─âsimile dec├ót numeroase suplimente de sl─âbit.

Ve┼čti bune pentru cei care vor s─â sl─âbeasc─â

Astfel, cercet─âtorii britanici ar putea deveni cei care aduc ve┼čtile cele mai bune pentru toate doamnele ┼či domni┼čoarele care vor s─â ┼úin─â diete, dar nu se pot ab┼úine de la anumite produse: ├«n urma succesului testelor, pr─âjiturile ditetetice, c├órna┼úii, p├óinea ┼či b─âuturile r─âcoritoare cu extract de alge ar putea fi disponibile ├«n cur├ónd pe rafturile magazinelor. Cel pu┼úin pe cele din Marea Britanie.

Substan┼úa extras─â din alge se nume┼čte alginat, un gel utilizat deja ├«n cantit─â┼úi reduse pentru ├«ngro┼čarea ├«nghe┼úatei, a iaurtului ┼či a pastei de din┼úi.

Oamenii de ┼čtiin┼ú─â britanici consider─â c─â alginatul ar putea preveni obezitatea, care afecteaz─â tot mai multe persoane ├«n ├«ntreaga lume.

Astfel, tesele au ar─âtat c─â alginatul a ├«mpiedicat procesul de descompunere a trei sferturi din gr─âsimea din alimente, care astfel nu a mai fost digerat─â ┼či absorbit─â ├«n organism.

Cite┼čte ┼či:

Plante care au grij─â de tiroid─â

Pâinea din alge, remediu pentru obezitate

Obezitatea, determinat─â de la 5 ani

Extractul de alge, minunea dietelor de slăbit - Pâinea cu alge mai bună decât cea normală

ÔÇ×Dac─â organismul nu absoarbe suficient─â gr─âsime, cel mai probabil va pierde ├«n greutateÔÇť, sus┼úine Matthew Wilcox, cercet─âtor la Universitatea Newcastle.

Spre deosebire de alimentele cu conţinut caloric redus, grăsimea nu este eliminată din produsele cu extract de alge, ceea ce înseamnă că gustul nu este afectat. În cel mai rău caz, extractul ar putea oferi alimentelor un gust mai intens.

Voluntarii care au participat la teste ┼či au consumat p├óine cu alginat au spus c─â aceasta este mai gustoas─â dec├ót cea simpl─â care se g─âse┼čte ├«n comer┼ú. Acest lucru s-a ├«nt├ómplat, probabil, datorit─â faptului c─â feliile de p├óine cu alginat erau mai moi.