EFECTE TERAPEUTICE MIRACULOASE! (P)

1 2 jpg jpeg

Sunjoy este un sistem de încălzire electric în infraroşu, fabricat în Coreea de Sud, cu un randament extraordinar, ce îl face să fie cel mai economic sistem de încălzire existent la ora actuală în lume. Dar majoritatea persoanelor consideră că mai important decât funcţia de încălzire este efectul terapeutic excepţional. De fapt, s-a constat în urma unui studiu de piaţă, că aproximativ 40% dintre clienţi îl achiziţionează pentru funcţia terapeutică, ei beneficiind deja de un sistem de încălzire în casă!

Sunjoy este un aparat care pe lângă emisia de infraroşu cu rol de încălzire, emite şi ioni negativi şi ioni nanosilver. Ionii negativi mai sunt numiţi de către specialiştii în domeniu şi “vitaminele aerului”. Tehnologia care stă la originea acestor aparate este bazată pe proprietăţile unice ale unui mineral semipreţios, TURMALINA , de a emite ioni negativi şi infraroşu. Aceşti ioni negativi au trezit un interes enorm în ultimul timp şi au fost studiaţi de către multe instituţii medicale de renume din lume. Aceste cercetări sunt oficiale şi pot fi consultate foarte simplu printr-o cautare pe google. Studiile au dovedit efectele terapeutice miraculose ale acestor ioni negative cum ar fi: echilibrarea tensiunii arteriale, încetinirea fenomenului de îmbătrânire a celulelor, reducerea colesterolului, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, reducerea stresului, îmbunătăţirea somnului, etc.

Pe lângă emisia de ioni negativi, panourile Sunjoy emit şi ioni de argint (nanosilver) cu un puternic efect sterilizant, antibacterial, cunoscut din cele mai vechi timpuri. Pe vremuri, oamenii bogaţi care serveau mâncarea şi băuturile din vase de argint, erau ocoliţi de boli şi infecţi. Se pare că în ionii de argint consta secretul.

Testele de laborator au aratat că într-o încăpere în care există un aparat Sunjoy, din camera sunt eliminaţi în proporţie de 99% viruşii, microbii şi bacteriile, chiar şi atunci când aparatul nu este în funcţiune. O încăpere în care exista un astfel de aparat, este complet protejată de viruşi ca: E-coli, viruşi periculoşi ca Pseudonomas, sau Aeruginosa, care fac ravagii în multe spitale.

2 jpg jpeg

Vă dau un exemplu: în Spania aproape toate spitalele sunt dotate cu aceste aparate şi problema sterilizării a disparut complet, fără nici un efort, iar costurişe sunt infime!

Circula deja adevărate legende cu privire la aceste panouri… ca în orice legendă, trebuie să existe un sâmbure de adevăr, nu? Eu, Laurentiu Primo, am fost primul client din Romania, în urmă cu 7 ani. Până sa le instalez la mine acasă, fiica mea, pe atunci în vârstă de 2 ani, era foarte bolnăvicioasă, aproape nu era lună să nu facă temperatură 39-40 grade, iar doctorul era o prezenţă permanentă în casa noastră... Dupa instalarea aparatelor Sunjoy, în ultimii şapte ani, doctorul de familie nu ne-a mai călcat pragul casei, iar fata mea în afară de un guturai uşor, un curs de nas, nu a mai avut probleme. Poate vă intrebaţi dacă este doar o coincidenţă? Sau poate este tot doar o coincidenţă faptul că de când se lucreaza cu aceste aparate (de peste 7 ani) în societatea Helvetic Impex (importatorul acestor aparate) NU S-A LUAT NICIO ZI DE CONCEDIU MEDICAL, lucru ce poate fi verificat la Casa de Asigurari de Sanatate!

2 jpg jpeg

În luna septembrie am discutat cu un cetăţean, care povestea faptul că în urmă cu vreo 2 ani a cumpărat un aparat pentru camera mamei lui bolnave de cancer în metastaze. Doctorii o trimisesera acasă spunându-i că mai are câteva săptămâni de trăit. A aflat de Sunjoy şi şi-a spus că merită să încerce, dar cei de la Helvetic i-au spus că aparatul acesta nu face minuni, dar el s-a încăpătânat şi a preferat totuşi să încerce. Povestea este că mama sa traieşte şi astăzi, la 2 ani de la momentul montării panoului, este adevarat că mama sa tot în metastaze este, dar văzându-şi în mod normal de viaţă de zi cu zi!

Sigur ca da, unele persoane sunt sceptice, conservatoare, neîncrezătoare, dar un lucru e sigur, fiecare posesor al unui astfel de aparat are numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Cum puteţi achiziţiona o astfel de minune? Simplu… accesând site-ul www.sunjoy.ro sau la telefon 0755-098.488 şi 0755-098.489, cerând coordonatele distribuitorului autorizat din oraşul tău de reşedinţă.