Drama fetiţei care are nevoie urgent de transplant de măduvă

1 2 png png

Cum veştile rele nu vin niciodată singure, părinţii au fost înştiinţaţi că transplantul de măduvă şi tratamentul care-i pot salva viaţa micuţei ajung la suma de 120.000 de Euro. Lacrimile amare şi durerea inimaginabilă din suflet nu i-au împiedicat însă să lupte cu orice preţ pentru a-şi salva fiica şi au început să ceară ajutorul oamenilor.

Miracolul nu a întârziat, iar în scurt timp, cu ajutorul prietenilor din Republica Moldova şi din România, s-au strâns peste 94.000 de Euro, adică aproape 80% din suma necesară. La ora actuală, fetiţa se află la o clinică din Turcia, unde la începutul lunii octombrie a fost programată pentru transplantul de măduvă de care are mare nevoie pentru a rămâne în viaţă. „De când am aflat cumplita veste, nu mai putem dormi noaptea. Mi-e atât de teamă, încât o strâng tare la piept şi mă rog la Dumnezeu să nu-mi ia copilul. Ajunsesem la capătul puterilor şi Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile, scoţându-ne în cale mii de oameni care ne ajută copilul să se facă bine. Speranţele noastre au reînviat şi mai este o lună până când trebuie să trecem cel mai greu obstacol din viaţa noastră. Până atunci, vă rugăm din suflet să ne sprijiniţi cu o donaţie cât de mică pentru a putea face transplantul de măduvă. Vă suntem profund recunoscători pentru tot sprijinul acordat“, este strigătul de ajutor al Elenei Mitronici, mama Simonei.

Cum o putem ajuta pe Simona?

De asemenea, pot fi făcute donaţii şi în conturile bancare ale Asociaţiei „Salvează o inimă“: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari americani), deschise la Banca Transilvania.

„Este unul dintre cele mai grave şi emoţionante cazuri pe care le-am preluat până acum. Este foarte dureros să ştii că există copii care, la vârste atât de fragede, se zbat între viaţă şi moarte. Am rămas profund impresionat de optimismul şi energia fetiţei, care parcă sfidează crunta boală de care suferă. Pentru a-i oferi o şansă la viaţă acestui minunat copil, ne mai despart aproximativ 26.000 de Euro“, declară Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă“.