Doppelherz®aktiv Lecitină Forte 1200 – Nu uita: Mintea ascuţită îţi face viaţa mai liniştită! (P)

1 2 jpg jpeg

Care sunt principalele beneficii ale Lecitinei? Construcţia membranei celulare la nivelul întregului organism se bazează pe Lecitină, un fosfolipid important pentru sănătate. Lecitina este întâlnită în principalele organe precum inima, ficatul ori creierul. În cele mai multe cazuri, chiar şi în cazul unei alimentaţii moderat echilibrate, alimentele nu oferă necesarul de lecitină. Solicitările deosebite, precum: o alimentaţie neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic şi psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetală. În compoziţia lecitinei din soia se regăsesc substanţe importante pentru organism: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesăturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmiţătorilor – substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase. Doppelherz®aktiv Lecitină Forţe 1200 este recomandat pentru un aport zilnic optim de nutrienţi, atât pentru tineri, cât şi pentru persoanele adulte. Când este Doppelherz®aktiv Lecitină Forţe 1200 potrivit pentru tine?

Disponibile la un raport preţ-calitate optim, capsulele Doppelherz®aktiv Lecitină Forţe 1200 pot completă regimul tău alimentar în perioadele de activitate intelectuală intensă şi studiu. Atunci când ritmul tău de viaţă devine din ce în ce mai alert, iar tu ai nevoie de concentrare şi energie pentru a ţine pasul, încearcă suplimentul

.

1200 mg Lecitină din soia

Se administrează 1 capsulă zilnic, în timpul mesei sau imediat după această, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide.

În caz de nevoie, doză se poate mari până la 2 capsule pe zi.

Mai multe informaţii privind proprietăţile nutrienţilor din compoziţia

0 puteţi găsi la: http://doppelherz.ro/produse/sistem-nervos/doppelherz-lecitină-forţe-1200.html.