Distracţie la piscină şi toamna. La ce bazine de înot din Bucureşti putem merge

1 2 jpg jpeg

Therme este unul dintre locurile care a atras mii de oameni în ultima perioadă. Chiar dacă a venit toamna, distracţia este garantată şi la piscinele acoperite. Are 8 piscine, 16 tobogane, toate cu apă termală, 30 de grade în aer, 34-36 de grade în apă, la 15 minute de Bucureşti şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Mai mult, Therme este cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante.

Pescariu Sport & Spa este un club privat administrat de Fundaţia Dinu Pescariu, pe malul Lacului Tei. Centrul are atât un bazin acoperit, cât şi unul exterior. Accesul se face pe bază de abonament, individual sau colectiv.

Diamon Wellness Club reprezintă o adevărată oază de recreere pentru întreaga familie. Aşezat într-o zonă cu un grad de poluare şi zgomot redus, lângă Parcul Tineretului, acesta dispune de piscină acoperită, disponibilă pentru adulţi contra cost şi gratuit pentru copiii cu vârste până în cinci ani. Este dotată cu sisteme de recirculare şi filtrare permanentă a apei, a cărei temperatură se menţine la 28-30 grade Celsius.

Citeşte mai multe pe această temă AICI