Dispozitivul care ,,şterge” ridurile şi cicatricile

1 2 jpg jpeg

Acesta foloseşte ace detaşabile de unică folosinţă pentru a reda pielii apectul tânăr şi lipsit de semne, totul cu o durere suportabilă, cu mai puţine urme pe piele şi o recuperare mai rapidă.

În timp ce unele tratamente de înfrumuseţare ajung şi până la 2.000 euro pe şedinţă, în funcţie de zona tratată, o şedinţă cu acest dispozitiv variază între 100 şi 150 de euro.

Aparatul se prezintă sub forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capăt, care foloseşte ace de unică folosinţă introduse în piele la diferite adâncimi.

Cu ajutorul vibraţiilor, dispozitivul ajută la păcălirea senzaţiei dureroase. Întrucât cele două impulsuri acţionate simultan induc în eroare creierul, acesta nu mai apucă să proceseze ambele informaţii, iar durerea devine suportabilă.

Astfel, prin aceste înţepături simultane se produce o reacţie de inflamaţie care duce la producerea de colagen în piele şi automat la o reîntinerire a acesteia.

Timpul de recuperare depinde de intensitatea la care este realizat tratamentul, pielea având un aspect roşiatic imediat după tratament.

Procedeul reprezintă o soluţie superioară fiind un tratament mai rapid şi mai puţin dureros. În plus, nu există riscul de infecţie deoarece acele folosite sunt sterile şi de unică folosinţă.