Diete sănătoase. 12+1 sfaturi pentru o cură de slăbire eficientă

1 2 jpg jpeg

În curând începe sezonul estival şi, cu siguranţă, ai vrea să arăţi bine pe plajă! Dar o nemulţumire te macină. Oare ai ales bine, între atâtea diete sanatoase?

Poate ai ţinut de mai multe ori o cură de slăbire, dar fără niciun efect spectaculos. Slăbitul prin diete drastice şi de scurtă durată produce un dezechilibru major al metabolismului, care de cele mai multe ori este foarte periculos. Încearcă o slăbire sănătoasă, ţinând cont de câteva trucuri.

Te-ai decis să ţii un regim alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus? Dacă doreşti ca efectele să fie vizibile rapid, dar în acelaşi timp să nu-ţi afecteze sănătatea, iată ce trebuie să faci:

1. Nu uita de micul dejun, masa cea mai importantă a zilei. Trezeşte-te dimineaţa devreme, pentru a-ţi prepara un mic dejun sănătos.

2. Nu renunţa în totalitate la proteine, deoarece elementele nutritive ajută la scăderea unui anumit hormon, responsabil cu mărirea poftei de mâncare. Un studiu recent arată că persoanele al căror regim este bazat pe proteine în proporţie de 25% au reuşit să slăbească mai mult decât cele a căror dietă cuprindea numai 12% proteine.

Află ce alte trucuri poţi folosi pentru a slăbi cu ajutorul unei diete sanatoase