Dieta japoneză. Slăbeşti 6 kg în 14 zile

1 2 jpg jpeg

Dieta japoneză se ţine două săptămâni şi este permisă doar o dată pe an deoarece poate slăbi organismul. În plus, este o dietă săracă în calorii şi nu permite consumul de sare, zahăr, alcool, pâine sau alte produse alimentare, cu excepţia celor din meniu.

Meniul dietei japoneze: Ziua 1

– o ceaşcă de cafea neagră sau ceai;

- două ouă fierte tari, o salată de salată verde cu ulei de măsline şi un suc de roşii;

- peşte la cuptor sau grătar, salată de salată verde cu ulei de măsline.

A doua zi

- o ceaşcă de cafea neagră;

- peşte la cuptor sau grătar şi salată de salată verde cu ulei de măsline;

- două bucăţi de carne de vită fiartă şi un iaurt scăzut în grăsimi.

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI.