Dieta cu piersici - Scapi de 4 kg în 10 zile

2 jpg jpeg

Este bine tolerată de organism

Are un conţinut important de vitamină C (7 mg/100 g) şi de provitamină A (mai ales în piersicile cu pulpă galbenă, 0.5-1 mg/100 g). Consumată coaptă, e parfumată, savuroasă şi foarte digestă: fibrele ei sunt deosebit de moi şi de bine tolerate, chiar şi de cei cu probleme gastro-intestinale.

Ajută la rehidratare şi remineralizare

Compusă în proporţie de 87% din apă, piersica permite rehidratarea organismului şi deci eliminarea toxinelor. Permite şi remineralizarea, căci conţine potasiu, magneziu, fosfor şi fier.

Taie apetitul

Fiind bogate în fibre solubile, piersicile uşurează digestia, previn constipaţia şi scar riscul apariţiei cancerului de colon. De asemenea, previn apariţia maladiilor cardiovasculare şi o gestionare mai bună a diabetului de tip 2. În plus, sunt foarte săţioase, ceea ce le face un excelent „ingredient” în curele de slăbire – cu condiţia să le mănânci cu tot cu pieliţă, care conţine cele mai multe fibre.