Dieta bogată în grăsimi, aliat împotriva kilogramelor în plus

1 2 jpg jpeg

Cunoscută sub numele de dieta bogată în grăsimi, această cură de slăbire poate ajuta la pierderea chiar şi a 5 kilograme în numai 14 zile.

Concepută de nutriţionistul şi antrenorul personal Zana Morris, dieta presupune combinarea alimentaţiei bogate în grăsimi cu antrenamentele fizice intense.

Specialiştii susţin că includerea grăsimilor în alimentaţie ajută la pierderea ţesutului adipos, ceea ce face ca şi greutea să scadă.

În cadrul cercetării, participanţii au urmat timp de două săptămâni acest tip de dietă, iar la finalul lor au reuşit să slăbească în medie 4 kilograme.

Important este să se includă în dietă sursele de grăsimi sănătoase, cum este peştele, avocado, fructele oleaginoase, uleiul de măsline, fasolea.

De asemenea, pentru ca dieta să dea rezultate este important să se facă zilnic câte 15 minute de activitate fizică intensă, spune Zana Morris.

,,Acest tip de alimentaţie combinată cu exerciţiile fizice intense ajută la resetarea balanţei hormonale a organismului şi ajută la pierderea treptată a kilogramelor” , a precizat Zana Morris.