DIETA ALCALIN─é ajut─â la refacerea organismului bolnav

1 2 jpg jpeg

Mediul acid in organism favorizeaz─â dezvoltarea diverselor infec┼úii ┼či afec┼úiuni cornice, pe fondul unei imunit─â┼úi sc─âzute. Bacteriile si fungii nefa┼čti organismului se bucura de mediul acid, acesta oferindu-le hrana necesar─â pentru a prospera. ├Än perioada modern─â ┼či-au f─âcut loc ├«n dieta noastra zilnic─â multe alimente care inclin─â balan┼úa in organism spre un mediu acidic : consumul exdcesiv de alimente de origine animal─â, zah─ârul, cofeina, indulcitorii artificiali, mancare de tip fast-food, sosuri bogate in gr─âsimi nesaturate duc la o dereglare a balasului s─ân─âtos a organismului.

Pentru a corecta acest dezechilibru putem apela la o diet─â alcalin─â, care va ajuta la restabilirea echilibrului, detoxifierea celulelor ┼či reducerea aciditatii in organism.

Filosofia din spatele dietei este simpl─â de in┼úeles, nutri┼úioni┼čtii care promoveaz─â acest still de via┼ú─â propun ca fiecare mas─â s─â fie predominant alcalin─â (├«n propor┼úie de 80% format─â din produse cu efect alcalinizant in organism). Alcalinizarea organismului va optimiza transefrul de oxigen, va accelera procesul de detoxifiere si va ajuta la combaterea stresului vietii moderne.

Dieta acesta isi propune, in principiu, s─â revitalizeze organismul, dar promite ┼či s─â ajute organismul s─â elimine toxine, astfel ajut├ónd la pierdea kilogramelor in plus.

Cite┼čte continuarea articolului AICI