DiAmanti – genţile din piele naturală lucrate în Italia, acum şi în România (P)

1 2 jpg jpeg

La o simplă căutare pe Google am găsit mai multe site-uri pe care le-am studiat cu atenţie. Dintre toate magazinele online studiate, pe www.diamanti.ro am găsit cele mai frumoase genti din piele la cele mai bune preţuri. Varietate mare de modele şi culori, preţuri pentru toate buzunarele şi garanţia produselor de cea mai bună calitate, lucrate în patria marochinăriei de lux, Italia. Am comandat o geantă superbă pe care s-o pot asorta la cât mai multe ţinute şi a doua zi deja mi-a fost livrată. Nu pot avea decât cuvinte de laudă privind calitatea genţii comandate şi a promtitudinii livrării. Recomand, cu drag! :)

2 jpg jpeg

Pe viitor intentionez să-mi mai cumpăr şi o servieta din piele tot de la DiAmanti, pentru lucrul la birou. Modelele sunt, de asemenea, deosebite şi nu am găsit nicăieri preţuri mai bune. Însă, cum de anul acesta au început să se poarte tot mai mult şi rucsacurile din piele, cred că voi prioritiza pe lista mea achizitia unuia. Nu mai rămâne decât să mă hotărăsc la culoare. :)

2 jpg jpeg

Spor la cumpărături şi nu uitaţi că o geantă de calitate este ca un paşaport către succes! J Cum spunea şi Yves Saint Laurent, “moda nu are doar rolul de a face femeile mai frumoase, ci şi de a le da încredere de sine.“

Cu drag,

Ana-Maria,

Pasionată de modă şi design