De ce trebuie să încerci mierea de Manuka (P)

1 2 jpg jpeg

Este mai eficientă şi mai uşor de consumat decât alte produse naturale

Dacă ai avut o răceală pe care ai încercat să o tratezi naturist, cel mai probabil ai testat o groază de metode şi produse care nu au avut efect în totalitate. Spre deosebire de usturoi, mierea de Manuka poate ameliora mai multe afecţiuni şi asta fără să îţi dea o respiraţie neplăcută. Poţi consuma mierea de Manuka inclusiv la birou, fără să fii stânjenit.

Este cel mai puternic antibiotic natural

Este demonstrat că mierea are efect antiseptic, iar mierea de Manuka este chiar mai puternică decât cea normală. Consumul zilnic poate preveni instalarea anumitor virusuri şi este eficient în tratarea infecţiilor. Spre deosebire de antibioticele de sinteză, mierea de Manuka nu are efecte adverse şi poate fi consumată preventiv, nu numai pentru beneficiile ei asupra sănătăţii, ci şi pentru gustul special.

Este produsă în Noua Zeelandă

Poate nu pare un motiv foarte convingător, dar mierea de Manuka este făcută doar din polenul şi nectarul arborelui de manuka, ce creşte doar în zonele nepoluate ale Noii Zeelande. Faptul că este disponibilă aproape oriunde în lume ne poate garanta calitatea şi beneficiile ei.

Este naturală

Înainte de a consuma miere de Manuka trebuie să ştii că proprietăţile ei diferă nu doar de la un producător la altul, ci şi de la un borcan la altul. De aceea, noi îţi recomandăm să încerci mierea 100% RAW, disponibilă pe Plantum.ro care îţi garantează că produsul nu a fost prelucrat sau pasteurizat. Efectele mierii naturale raw sunt mai puternice deoarece pasteurizarea scade proprietăţile benefice ale produsului.

Are un gust plăcut, dar diferit faţă de mierea normală

Mierea de Manuka este cu siguranţă mai plăcută la gust decât majoritatea medicamentelor şi poate fi administrată chiar şi copiilor. Pe lângă faptul că o să le placă, o să le crească şi imunitatea, iar organismul lor va fi pregătit să se apere împotriva bacteriilor şi virusurilor.

Noi credem că motivele de mai sus sunt destul de serioase pentru a începe să foloseşti mierea de Manuka pentru a preveni şi trata anumite afecţiuni.