De ce se gândesc mai des bărbaţii la sex

1 2 jpg jpeg

Tot celulele de la nivelul creierului sunt cele care îi fac pe bărbaţi să-şi aleagă priorităţile, viaţa sexuală ocupând un loc important decât alimentaţia de exemplu.

La aceste concluzii au ajuns oamenii de ştiinţă de la Colegiul Universitar din Londra (Marea Britanie) după ce au făcut mai multe analize în laborator pe viermi (la nivel cerebral, biologia acestora este similară cu altor cobai).

După ce au analizat rezultatele obţinute în laborator, specialiştii au ajuns la concluzia că celulele de la nivelul creierului în cazul bărbaţilor au o altă modalitate de a procesa informaţiile, ceea ce îi face să se gândească mai des la sex decât femeile şi să facă din acest lucru o prioritate.

„Bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi se comportă diferit. Noile rezultatele obţinute în urma studiului au arătat de ce bărbaţii se gândesc la sex mai des, explicaţia fiind numărul mai mare de celule de un anumit fel de la nivelul creierului“, explică Richard Poole, cercetător în cadrul Colegiului Universitar din Londra.