De ce să alegi o asigurare de sănătate cu acoperire internaţională? (P)

1 2 jpg jpeg

Acum lucrurile s-au schimbat şi, din ce în ce mai mulţi români, aleg să îşi facă o asigurare de sănătate. Explicaţia? Un prim motiv ar fi dorinţa de a avea acces la servicii medicale internaţionale de top. Între birocraţia sistemului românesc de sănătate şi riscul unei soluţii medicale incomplete, nu mai putem vorbi doar despre un exod al medicilor, ci şi al pacienţilor.

Totodată, organizaţiile de monitorizare a sănătăţii au observat că din ce în ce mai mulţi români caută siguranţă, precauţie şi varietate când vine vorba de servicii medicale pentru ei şi familiile lor. Dacă înainte, posibilele accidente sau probleme de sănătate erau trecute cu vederea în planificarea unei excursii, acum se numără printre primele lucruri de pe listă. Beneficiile unei asigurări medicale internaţionale

Expertiza unor specialişti din întreaga lume. Majoritatea poliţelor sunt limitate teritorial, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca, în cazul unei boli grave, cel mai bun medic pentru cazul tău să nu fie în “aria de acoperire”.

Spre exemplu, o asigurarea medicală oferită în România de către MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, oferă acces cu prioritate la peste 425.000 de clinici medicale din întreaga lume. Spre deosebire de un card de sănătate care acoperă doar cele 27 de state din U.E.

Varietatea serviciilor medicale. Dacă prin intermediul unui abonament de sănătate serviciile medicale sunt limitate la clinica respectiva, iar un card de sănătate acoperă doar anumite tratamente, o asigurare privată se adresează tuturor nevoilor tale medicale.

De la intervenţii chirurgicale complexe, spitalizare, analize sau tratament dentar şi până la tratament oncologic sau transplant de organe, oriunde în străinătate.

Protecţie de mii de euro pentru tine şi familia ta printr-o singură poliţă. Pentru nişte sume medii, începând de la 2 euro şi până la maximum 40 de euro pe zi, cu o asigurare medicală internaţională, serviciile medicale pot fi decontate în sume de până la 3 mil. euro.