De ce nu sunt bune oglinzile şi lenjeria de pat de culoare albă în dormitor

1 2 jpg jpeg

Se spune ca ar trebui sa credem in ele pentru a functiona, mai precis, sa ne autosugestionam si prin puterea gandului nostru sa investim obiectul cu pricina cu capacitatea de a ne schimba viata. Totul pare atat de simplu... Insa, dupa un timp uiti de rolul lor in casa, nu te mai intrebi de ce le-ai cumparat si fac parte din decor. „Asta mi s-a intamplat si mie vreo zece ani.

Pana cand am studiat Feng Shui-ul traditional cu maestrul Cristina Groza. De atunci, am inteles ce inseamna Feng Shui si remedii Feng Shui, mi-am schimbat parerea despre Destin si Liber Arbitru. Sa dezvolt putin... Feng Shui-ul este o stiinta care studiaza cele noua energii din spatiul in care locuieste si munceste omul.

Din cele noua energii, trei sunt bune, sase sunt negative. Cele trei energii pozitive ne aduc prosperitate financiara, sanatate, noroc in dragoste, relatii armonioase etc, iar cele negative creeaza probleme.

Ca sa aflam cum sunt dispuse aceste energii intr-o casa sau la birou, trebuie masurata fatada cladirii cu busola Lo Pan, trebuie aplicate formule matematice in functie de anul in care s-a dat in folosinta cladirea, apoi rezultatele se aplica pe planul spatiului locuit”, ne explica specialista.

Fiecare casa este unica

Una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor este legata de armonia in cuplu. Problema este ca nu pot fi date sfaturi valabile pentru orice casa sau apartament, fiindcă fiecare locuinta este unica si trebuie tratata ca atare.

Citeşte continuarea articolului AICI