De azi, ai la chioşcuri cartea „Plante medicinale pentru boli comune”, cu revista „Click! Sănătate”

1 2 jpg jpeg

Autoarea prezintă mai mult de 50 de plante care sunt sigure şi eficiente în tratarea bolilor şi a traumatismelor mai des întâlnite, incluzând durerile de cap, răcelile, insomnia, arsurile şi tăieturile.

Descoperă reţete pentru unguente, ceaiuri, tincturi şi nu numai, alături de instrucţiuni pentru a–ţi pune la punct o trusă de prim–ajutor cu plante medicinale.

Având decenii de experienţă, Rosemary Gladstar este mentorul perfect care să te ajute să începi să explorezi minunata lume a plantelor medicinale.

Rosemary Gladstar este un fitoterapeut şi profesor de medicină naturistă de renume, cu peste 35 de ani de experienţă în studiul plantelor medicinale.

Este directorul International Herb Symposium şi al Women’s Herbal Conference, organizată în fiecare an, cofondator al Traditional Medicine Tea Company şi preşedinte fondator al organizaţiei nonprofit United Plant Savers.

În 2013, Gladstar a primit primul premiu anual Mark Blumenthal, pentru contribuţii aduse comunităţii fitoterapeuţilor, acordat de American Botanical Council.

Revista „Click! Sănătate” se găseşte împreună cu cartea la toate punctele de difuzare a presei, la preţul special de doar 12,50 lei.

2 jpg jpeg