De azi, ai la chio┼čcuri cartea ÔÇ×Plante medicinale pentru boli comuneÔÇŁ, cu revista ÔÇ×Click! S─ân─âtateÔÇŁ

1 2 jpg jpeg

Autoarea prezint─â mai mult de 50 de plante care sunt sigure ┼či eficiente ├«n tratarea bolilor ┼či a traumatismelor mai des ├«nt├ólnite, incluz├ónd durerile de cap, r─âcelile, insomnia, arsurile ┼či t─âieturile.

Descoper─â re┼úete pentru unguente, ceaiuri, tincturi ┼či nu numai, al─âturi de instruc┼úiuni pentru aÔÇô┼úi pune la punct o trus─â de primÔÇôajutor cu plante medicinale.

Având decenii de experienţă, Rosemary Gladstar este mentorul perfect care să te ajute să începi să explorezi minunata lume a plantelor medicinale.

Rosemary Gladstar este un fitoterapeut ┼či profesor de medicin─â naturist─â de renume, cu peste 35 de ani de experien┼ú─â ├«n studiul plantelor medicinale.

Este directorul International Herb Symposium ┼či al WomenÔÇÖs Herbal Conference, organizat─â ├«n fiecare an, cofondator al Traditional Medicine Tea Company ┼či pre┼čedinte fondator al organiza┼úiei nonprofit United Plant Savers.

În 2013, Gladstar a primit primul premiu anual Mark Blumenthal, pentru contribuţii aduse comunităţii fitoterapeuţilor, acordat de American Botanical Council.

Revista ÔÇ×Click! S─ân─âtateÔÇŁ se g─âse┼čte ├«mpreun─â cu cartea la toate punctele de difuzare a presei, la pre┼úul special de doar 12,50 lei.

2 jpg jpeg