Cursuri gratuite de puericultură pentru viitorii părinţi

1 2 jpg jpeg

Unul dintre magazinele de juc─ârii din ┼úar─â ├«n parteneriat cu Funda┼úia Crucea Alb─â organizeaz─â ├«n fiecare duminic─â cursuri gratuite de puericultur─â pentru viitorii p─ârin┼úi care doresc s─â afle c├ót mai multe despre ├«ngrijirea corect─â a bebelu┼čilor direct de la speciali┼čti.

Cursul are loc ├«n incinta magazinului Noriel din Centrul Vulcan Value Center ┼či este ├«n limita a 50 de locuri pe ┼čedin┼ú─â.

Cursul este conceput ┼či sus┼úinut de speciali┼čtii de la Centrul de S─ân─âtate Matern─â al Funda┼úiei Crucea Alb─â ┼či cuprinde informa┼úii practice ┼či esen┼úiale despre cea mai important─â lec┼úie pe care trebuie s─â o ┼čtie to┼úi p─ârin┼úii: cum s─â ├«┼či ├«ngrijeasc─â corect bebelu┼čul din punct de vedere al s─ân─ât─â┼úii ┼či al igienei.

Astfel, de-a lungul celor dou─â ore de seminar se abordeaz─â at├ót teoretic, c├ót ┼či practic capitole ca: igiena bebelu┼čului, somnul, nevoile psiho-emo┼úionale ┼či fizice, semne de s─ân─âtate, principii corecte de parenting, rolul tat─âlui, nevoile psiho-emo┼úionale ┼či fizice ale mamei.

La finalul cursului, t─âticii vor primi Atestatul de Absolvire a Cursului de Puericultur─â pe baza c─âruia pot beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal pl─âtit.

Înscrierile pentru cursuri se pot face online pe pagina de Facebook al magazinului de jucării sau prin intermediul invitaţiei online, dacă sunt membrii Club Noriel Bebe.

ÔÇ×De la deschiderea magazinului, ne-am propus s─â le oferim viitorilor ┼či proaspe┼úilor p─ârin┼úi tot ce au nevoie pentru bebelu┼čii lor. De la o selec┼úie atent─â de c─ârucioare, scaune auto, produse pentru camera copilului, de hr─ânire ┼či ├«ngrijire, haine ┼či ├«nc─âl┼ú─âminte p├ón─â la juc─ârii. Prin lansarea programului de cursuri de puericultur─â vrem s─â ├«i sprijinim pe p─ârin┼úi ┼či cu informa┼úii esen┼úiale ┼či corecte despre cum pot oferi cea mai bun─â ├«ngrijire bebelu┼čilor ├«n primii ani din via┼ú─âÔÇŁ, a declarat Corina Laz─âr, marketing manager al magazinului de juc─ârii.