Cum să activezi în mod natural imunitatea familiei? (P)

1 2 jpg jpeg

Colostrul – „aurul lichid“

Pentru a veni în sprijinul sistemului imunitar, natura ne pune la dispoziţie diverse resurse care ne pot ajuta să trecem cu bine de sezonul răcoros. Colostrul este una din cele mai valoroase elemente naturale, fiind supranumit „aurul lichid“ datorită compoziţiei deosebite şi a numeroaselor beneficii aduse organismului.

Este compus din peste 200 de ingrediente importante (anticorpi, factori de creştere, vitamine, minerale etc.) ce au ca funcţie principală protejarea şi regenerarea celulelor în organismul uman şi care nu se regăsesc într-o astfel de concentraţie în niciun alt produs natural.

Putem beneficia de aceste proprietăţi fie după naştere, prin laptele matern, fie cu ajutorul colostrului bovin care dispune de atribute similare.

Colostrul bovin este o resursă terapeutică valoroasă ce vine în sprijinul sistemului imunitar, dar şi în tratamentul afecţiunilor infecţioase.

De asemenea, protejează sistemul gastrointestinal, ajută organismul să lupte împotriva afecţiunilor respiratorii, creşte randamentul fizic, susţine absorbţia fierului şi reducerea nivelului de glucoză din sânge. Sunt numai câteva din numeroasele beneficii pe care colostrul le poate aduce atât organismului copiilor, cât şi al adulţilor.

Colostrul bovin se regăseşte într-o compoziţie unică alături de vitamina C în produsul natural Activit Colostru Premium, creat special pentru necesitatile bebeluşilor, ale copiilor de toate vârstele, dar şi ale adulţilor.

conţine colostru bovin de cea mai înaltă puritate, colectat în primele 6 ore după primul muls, fiind un produs cu un puternic efect antioxidant, de întărire a sistemului imunitar şi de regenerare a organismului.

2 jpg jpeg

Pentru susţinerea imunităţii întregii familii, Activit Colostru Premium se regăseşte până la 31 ianuarie 2016 în farmaciile Ropharma, dar şi pe magazinul online www.ropharma-healthcare.ro sub forma unui pachet promoţional la un preţ special, făcând totodată obiectul unui concurs.

Astfel, ai şansa de a câştiga un voucher de cumpărături în valoare de 450 lei sau o jucărie Disney în cadrul concursului organizat de Ropharma, brandul desemnat a fi cel mai de încredere în ochii mamelor din România atunci când vine vorba de produse naturale pentru susţinerea sănătăţii copiilor şi a familiei.