Cu mic, cu mare, bucureştenii au alergat la crosul Click!Sănătate

1 2 jpg jpeg

Încă de la ora 09:00 cei mici şi-au făcut apariţia, echipaţi şi doritori de mişcare, alături de părinţi, pentru a se înscrie la crosul Click!Sănătate ajuns la cea de-a 10-a ediţie.

De data aceasta, am decis să schimbăm puţin regulile jocului. Astfel, participanţii adulţi au parcurs 2 ture în jurul parcului Herestrău, distanţa stabilită fiind de 12 km, iar copiii au alergat o tură de parc, 6 km.

Au fost prezenţi participanţi de toare vârstele, de la juniori (10-18 ani), seniori (19-59 ani) şi veterani (peste 60 de ani). Imediat după ce s-au înscris şi s-au asigurat că au un tricou şi numărul de participare, doritorii de mişcare au făcut încălzirea cu instructorul Adrian Dumitraşcu.

2 jpg jpeg

Startul a fost dat la ora 10:00, de atleta Oana Pantelimon, care i-a lăudat pe alergători că au răspuns invitaţiei Click! Sănătate şi i-a încurajat să promoveze un mod de viaţă sănătos. La crosul Familiei, startul a fost dat la 11:45, de Livia Graur, prezentatoare Prima Tv, iar Loredana Dinu, campioană mondială la scrimă, a dat startul la crosul Copiilor.

2 jpg jpeg

Înainte de premiere, alergătorii au continuat mişcarea pe ritmuri muzicale. Astfel, cântăreţii Edward Sanda şi Alya au creat buna dispoziţie. La final au fost înmânate premiile, printre care: rucsacuri, blendere, baterii externe, căşti, precum şi storcătoare.