Cosmeticele sterile, de ajutor în tratamentul dermatitei atopice

1 2 jpg jpeg

În cadrul unei conferinţe de presă a fost lansat astăzi conceputul de cosmetică sterilă, ce presupune sterilizarea produselor pe tot parcursul producerii lor.

Cu ajutorul sistemului de ├«nchidere perfect sigilat ÔÇô D. E. F. I. (dispozitiv exclusiv pentru p─âstrarea formulei intacte), produsele sterilizate pot fi folosite ca adjuvant ├«n tratamentul dermatitei atopice severe, put├ónd fi folosite ├«mpreun─â cu dermato-corticoizi.

Sistemul de închidere a produselor asigură sterilitatea formulei, care nu conţine parabeni, parfum sau conservanţi, pe tot parcursul utilizării produsului.

Produsele, care pot fi folosite pentru sugari, copii sau adul┼úi, calmeaz─â ┼či hr─ânesc pielea, au o textur─â bogat─â pentru zonele foarte uscate ┼či previn apari┼úia puseelor de dermatit─â.

Cosmeticele sterile sunt recomandate ┼či persoanelor care au pielea hipersensibil─â, fie c─â este vorba de o alergie anume sau de intoleran┼ú─â la astfel de produse.

Conceputul de cosmetică sterilă a fost dezvoltat de o cunoscută companie de cosmetice din Franţa. Mai multe detalii poţi găsi pe pagina online www.eau-thermale-avene.ro/.