Cosmeticele sterile, de ajutor în tratamentul dermatitei atopice

1 2 jpg jpeg

În cadrul unei conferinţe de presă a fost lansat astăzi conceputul de cosmetică sterilă, ce presupune sterilizarea produselor pe tot parcursul producerii lor.

Cu ajutorul sistemului de închidere perfect sigilat – D. E. F. I. (dispozitiv exclusiv pentru păstrarea formulei intacte), produsele sterilizate pot fi folosite ca adjuvant în tratamentul dermatitei atopice severe, putând fi folosite împreună cu dermato-corticoizi.

Sistemul de închidere a produselor asigură sterilitatea formulei, care nu conţine parabeni, parfum sau conservanţi, pe tot parcursul utilizării produsului.

Produsele, care pot fi folosite pentru sugari, copii sau adulţi, calmează şi hrănesc pielea, au o textură bogată pentru zonele foarte uscate şi previn apariţia puseelor de dermatită.

Cosmeticele sterile sunt recomandate şi persoanelor care au pielea hipersensibilă, fie că este vorba de o alergie anume sau de intoleranţă la astfel de produse.

Conceputul de cosmetică sterilă a fost dezvoltat de o cunoscută companie de cosmetice din Franţa. Mai multe detalii poţi găsi pe pagina online www.eau-thermale-avene.ro/.