Consultaţii stomatologice gratuite în întreaga ţară

1 2 jpg jpeg

Pentru a beneficia de consult persoanele intersate trebuie să acceseze pagina online www.zambesteromania.ro, unde pot găsi harta cabinetelor stomatologice disponibile în oraşul lor şi datele de contact pentru programări.

Cu mesajul ,,Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!”, campania Zâmbeşte România se adresează anul acesta în special părinţilor, copiilor şi educatorilor, susţinând cei trei paşi esenţiali pentru un zâmbet sănătos: periajul dinţilor de două ori pe zi, timp de câte două minute, mersul la dentist în mod regulat – cel puţin o dată pe an şi o dietă sănătoasă, care să includă multe fructe şi legume.

Pe lângă consultaţiile gratuite, în cadrul campaniei se va derula şi un program de educare în şcolile din întreaga ţară, alături de specialişti în igiena orală.

Astfel, se estimează că peste 30.000 de copii vor beneficia de sfaturi privind igiena orală şi seturi complete pentru îngrijirea dinţilor, formate din pastă şi periuţă de dinţi.

În plus, părinţii şi celelalte persoane interesate pot găsi pe pagina www.zambesteromania.ro recomandări specifice pentru îngrijirea orală.