Consultaţii gratuite pentru pacientele cu fibrom uterin

1 2 jpg jpeg

Mai exact, Centrele de Excelenţă în Cardiologie şi Radiologie Intervenţională ARES oferă consultaţii gratuite în cadrul campaniei „Rămâi femeie! Spune NU histerectomiei“, care se desfăşoară până la finalul acestei luni.

„Din păcate, incidenţa fibroamelor uterine a crescut, tot mai multe femei fiind diagnosticate cu această afecţiune încă din tinereţe. De aceea, campania naţională <<Rămâi femeie! Spune NU histerectomiei>> continuă şi în luna martie. În această lună specială, ne dorim să fim şi mai aproape de pacientele care au nevoie de îndrumări şi informaţii cât mai clare şi corecte, astfel încât să aleagă cel mai bun tratament disponibil, minim invaziv. Unul dintre aceste tratamente este embolizarea. Mai exact, procedura de embolizare reprezintă alternativa celei chirurgicale, intervenţia durând doar 30 de minute, iar pacienta este spitalizată o singură noapte. Embolizarea uterina oferă garanţie pe viaţă că fibromul nu reapare. Nu ne oprim aici însă. Ca urmare a ratei mare de participare, seminarul <<Terapia Fibroamelor Uterine>> va avea loc, de asemenea, şi în această lună. 50 de paciente cu diagnostic sau suspiciune de fibrom uterin pot participa gratuit la workshop-ul dedicat acestei afecţiuni unde pot afla informaţii importante despre cauzele, soluţiile şi tratamentele disponibile, cât şi costurile procedurilor.”, a explicat dr. Rareş Nechifor, medic primar radiolog la Centrele ARES.

Programările pentru consultaţiile gratuite se pot face la numărul: 0745.355.437. Seminarul „Tratamentul fibromului uterin“ va avea loc pe data de 10 martie, de la ora 17:00.

Înscrierile la acest eveniment se pot face contactând numărul 0745.355.437, în limita locurilor disponibile.