Condimentul-minune care te ajută să slăbeşti

2 jpg jpeg

Ce spune un studiu

88 de femei supraponderale au fost împărţite în două grupuri în cadrul unei cercetări. Timp de 90 de zile, acestea au scăzut din alimentaţia lor normală 500 de calorii. Însă, jumătate dintre femei au suplimentat procesul de slăbire mâncând 3 grame de pudră de chimen pe zi, pe care le-au amestecat cu iaurt.

La finalul studiului, s-a demonstrat că femeile care au consumat chimen au slăbit cu un kilogram şi jumătate mai mult decât cele care n-au mâncat. Aşadar, include acest condiment în alimentaţia ta şi vei ajunge să ai silueta la care ai visat atâta timp.

Şi nivelul de grăsime din corp a scăzut

În plus, şi nivelul de grăsime din corp a scăzut cu 14.64%, aproape triplu faţă de grupul celălalt. Pe de altă parte, se pare că acest condiment scade colesterolul rău şi îl creşte pe cel bun. Aşa că, vei avea parte de beneficii multiple dacă-l vei consuma.

În ce mâncăruri să-l adaugi

Dacă vrei să încerci să slăbeşti, dar nu ai foarte mult timp la dispoziţie pentru diete complicate, pudra de chimen e varianta ideală. În acest sens, adaugă câteva linguriţe de pudră când găteşti la cuptor dovlecei, morcovi, conopidă, dar şi în supe ori în iaurturi.