CONCURS: Câştigă un set de produse dermatocosmetice

1 2 jpg jpeg

Ce trebuie să faci?

1. Postează anunţul cu acest concurs pe pagina ta de Facebook, astfel încât să poată participa cât mai multe persoane. De asemenea, lasă un mic comentariu la ştirea concursului, în care să ne spui cu ce problemă a tenului te confrunţi, dar şi linkul postării.

2. Trimite-ne un e-mail la adresa concurs@adevarulholding.ro , împreună cu datele tale de contact, în care să menţionezi 3 produse din gama Dermacos antiacnee.

Ce poţi câştiga

Premiul constă într-un set de 3 produse:

Dermacos cremă sebo-reglatoare de zi. Conţine o serie de ingrediente active benefice pentru tratarea tenului acneic. Utilizată constant, în fiecare dimineaţă, reglează glandele sebacee, calmează iritaţiile şi roşeaţa, îmbunătăţeşte tonusul pielii şi o protejează împotriva razelor solare.

2 jpg jpeg

Dermaglin săpun pe bază de argilă verde cambriană. Hidratează, catifelează şi tonifică pielea. Este recomandat pentru pielea sensibilă şi cu tendinţă acneică.

2 jpg jpeg

Dermaglin mască bio antiacneică matifiantă. Având la bază argilă verde cambriană si bio-ingredienţi activi, îndepărtează delicat celulele moarte, purifică pielea în profunzime, accelerează procesul de vindecare al acneei şi previne apariţia unei noi erupţii.

2 jpg jpeg

Durată concurs

Concursul se desfăşoară în perioada 14 mai-2 iunie. Cei 5 câştigători ai seturilor cosmetice vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi în data de 3 iunie.

Premiile sunt oferite de

2 jpg jpeg