Coaja de lămâie te protejează de cancerul de sân

2 jpg jpeg

Ce se întâmplă, însă, atunci când congelezi lămâile? Potrivit unui nou studiu, se pare că lămâile organice congelate îşi conservă mai bine proprietăţile şi previn cancerul de sân.

Studii recente au demonstrat pentru prima dată că limonoizii, compuşii naturali care se găsesc în lămâi şi alte citrice, împiedică formarea şi dezvoltarea celulelor canceroase în cazul cancerului mamar. Aşadar, această descoperire vine în sprijinul cercetărilor anterioare, care sugerau că consumul de citrice poate preveni cancerul de sân.

În ceea ce priveşte procesul de congelare al lămâilor, coaja acestora conţine de până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie, această parte a fructului fiind, de obicei, îndepărtată.

În plus, consumul de coajă de lămâie elimină toxinele din organism, iar beneficiile sale pentru organism sunt mult mai puternice decât chimioterapia, tratamentul clasic al cancerului. Totodată, compuşii din lămâie pot elimina tumorile şi chisturile.

Totuşi, pentru a beneficia în întregime de proprietăţile miraculoase ale lămâii, optează întotdeauna pentru varianta ORGANICĂ. Păstrează lămâile la congelator şi foloseşte cu încredere coaja fructului la salate sau alte feluri de mâncare.