Click! Sănătate te invită la cea de-a VIII-a ediţie a crosului Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Pentru că promovăm stilul de viaţă sănătos prin mişcare, indiferent de vârstă, anul acesta organizăm Cursa Populară, dar şi Crosul Familiei, eveniment la care pot alerga părinţii alături de cei mici pe un traseu special.

Cursa Populară

Înscrierile se vor face in ziua evenimentului pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar şi din ziarele Adevărul şi Click! din săptămânile anterioare evenimentului.

În intervalul orar 8.00-9.45 participanţii trebuie să aibă pe lângă talonul de înscrieri şi un act de identitate asupra lor. Pentru categoriile de vârstă 10-18 ani, startul se va da la ora 10.00, iar traseul va avea în total 2.546 km şi va presupune două ture de parc, conform harţii (intră să vezi poza hărţii AICI).

După finalizarea cursei, se va da startul pentru categoriile de vârstă 19-60+. Startul şi zona de înscrieri vor fi la intrarea în Parcul Izvor de lângă metrou, de pe partea cu Splaiul Independenţei.

Traseul pentru crosul Click! Sănătate png

pentru următoarele categorii de vârstă la Cursa Populară:

a. Juniori - 3 categorii, băieţi şi fete

- de la vârsta de 10 ani până la 12 ani; - de la vârsta de 13 ani până la 14 ani; - de la vârsta de 15 ani până la 18 ani.

b. Seniori - 3 categorii, bărbaţi şi femei

- de la vârsta de 19 ani până la 34 ani;

- de la vârsta de 35 ani până la 45 ani;

- de la vârsta de 46 ani până la 59 ani.

c. Veterani - bărbaţi şi femei

- cu vârsta de sau peste 60 ani.

La Crosul Familiei sunt aşteptaţi copiii însoţiţi de părinţi cu vârsta până la 10 ani. La ediţia de anul trecut, peste 80 de copii au alergat fie de mână, fie în cărucioare alături de părinţi, pe o distanţă de 300 de metri. Înscrierile se vor face în intervalul orar 8.00-10.20, startul se va da la ora 10.30, iar traseul va avea 392 m.

Anul acesta vom oferi un premiu special pentru cea mai inedită/haioasă ţinută.

Vă aşteptăm ca şi în anii trecuţi cu zeci de premii, dar şi cu surprize din partea noastră şi a vedetelor. Haideţi să alergăm şi să ne distrăm împreună pentru sănătate!

Eveniment realizat cu sprijinul sponsorilor:

,

,

şi al partenerilor: Hama, Carrefour Militari,

,

,

,

,

,

,

,

.

2 jpg jpeg 2 jpg jpeg 2 jpg jpeg 2 jpg jpeg