Centru modern de tratare a cancerului

1 2 jpg jpeg

Parte a celei mai moderne reţele europene de centre specializate în tratarea cancerului prin radioterapie, Amethyst Radiotherapy diagnostichează şi tratează în prezent peste 150 de pacienţi lunar.

Mai mult de 1.500 de pacienţi au beneficiat de tratament oncologic şi peste 1.500 de un plan complet de tratament prin radioterapie, care include consult medical iniţial şi intra-terapeutic, analiza dosarului medical, stabilirea strategiei de tratament în comisia oncologică, efectuarea CT-ului de planning, conturare organe de risc şi volum tumoral, stabilirea obiectivelor şi a restricţiilor de doză, şedintele de iradiere.

Printre cele mai frecvente tipuri de cancer tratate la Amethyst se numără cancerul la nivelul cavităţii orale, faringelui şi buzelor (aproape 30%), cancerul mamar (20%), pulmonar (16%) şi de col uterin (14%). Restul procentajului este constituit din forme de cancer la nivelul ochiului, creierului, aparatului digestiv, pielii sau tractului urinar.

Conceptul de tratament Amethyst aduce pacienţilor oncologici una dintre cele mai complexe şi inovative abordări în tratarea cancerului – conceptul de „tumor board”, adică abordarea multidisciplinară concomitent cu medicina personalizată.