Cele mai eficiente deodorante naturale

1 2 jpg jpeg

Pe l├óng─â riscul redus de boli, deodorantele naturale au un avantaj important. Ele rezist─â mai mult ┼či nu produc inflama┼úii pe pielea sensibil─â. De asemenea, nu con┼úin substan┼úe chimice de sintez─â care, pe termen lung, se acumuleaz─â ├«n organism ┼či prezint─â risc pentru s─ân─âtate.

Bine de ┼čtiut!

Deodorantele naturale ob┼úinute din mai multe ingrediente se p─âstreaz─â la loc r─âcoros, ┼či nu mai mult de o lun─â. Prin urmare, prepar─â-le ├«n cantit─â┼úi mici.

Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosul neplăcut

Dac─â vrei s─â scapi de mirosurile nepl─âcute cauzate de transpira┼úie, folose┼čte bicarbonatul de sodiu, cel mai simplu deodorant pe care ├«l po┼úi face acas─â. Aplic─â bicarbonat simplu ├«n zona subra┼úului, sp─âlat─â ┼či uscat─â. Dup─â ce ai a ├«ntins bine pudra pe toat─â regiunea, ├«ndep─ârteaz─â excesul cu o m─ânu┼č─â de baie uscat─â, pentru a evita irita┼úiile.

Lămâia distruge bacteriile

Un alt ingredient pe care ├«l po┼úi folosi cu ├«ncredere este l─âm├óia. Datorit─â propriet─â┼úilor sale astringente, acidul citric are rolul de a distruge bacteriile r─âspunz─âtoare pentru mirosul nepl─âcut de transpira┼úie. Tamponeaz─â pielea cu o felie de l─âm├óie ┼či a┼čteapt─â s─â se usuce. Aceast─â metod─â este indicat─â numai ├«n cazurile ├«n care nu ai pielea iritat─â sau foarte sensibil─â.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI