Ceaiul de hibiscus scade hipertensiunea arterială

1 2 jpg jpeg

Hipertensiunea arterială pune presiune inutilă asupra circulaţiei sângelui prin organe, cum sunt inima şi rinichii, arterele braţelor şi a picioarelor, care au ca rezultat consecinţe grave. În plus, dacă nu este tratată, poate duce la deteriorarea inimii, vaselor de sânge, rinichilor, dar şi a altor organe. Pentru a menţine sub control hipertensiunea arterială este important să fie schimbat stilul de viaţă şi dieta. Floarea hibiscus, cunoscută sub numele de trandafirul chinezesc este venerată pentru frumuseţea sa, şi merită acelaşi respect pentru puterile sale de vindecare.În plus, multe specii au fost utilizate în medicina tradiţională, în special sub formă de ceai.

Întrucât putem ţine sub control tensiunea arterială crescută, ceaiul de floare de hibiscus este cel mai recomandat în acest caz. Ceaiul este puţin acrişor, asemănător cu cel de merişoare, aşa că de multe ori necesită adăugarea de zahăr sau miere.

Citeşte mai multe pe această temă AICI