Ce se întâmplă cu femeile când împlinesc 34 de ani

1 2 jpg jpeg

Oamenii de ştiinţă britanici au descoperit că la 34 de ani femeile nu doar că îşi iubesc corpul nud, dar sunt mândre şi de formele voluptoase, şi chiar de riduri.

Explicaţia este că femeile ajunse la această vârstă sunt mai încrezătoare în calităţile pe care le posedă, mai ales că cele mai multe sunt angajate în relaţii pe termen lung, iar acest lucru le oferă un oarecare confort psihic în privinţa aspectului fizic.

Cercetătorii au observat că cele mai multe femei îşi dau seama, după 30 de ani, că cea mai bună metodă de a se menţine în formă este să combine exerciţiile fizice cu o dietă sănătoasă.

Din studiul efectuat recent, experţii au observat că 30% din femei sunt încântate de sânii lor, 22% din numărul femeilor sunt mândre de aspectul picioarelor, iar 19% din acestea sunt mulţumite de cum arată umerii lor.

Expertul în frumuseţe şi sănătatea pielii Nichola Joss spune că la vârsta de 34 de ani nivelul de maturitate este ridicat şi cele mai multe femei au mai multă încredere în atuurile lor fizice.