Ce produs recomandă medicul Adina Alberts pentru combaterea COVID-19

1 119163176 3294104763992750 8350073216019527269 o jpg jpeg

Medicul Adina Alberts susţine că albastrul de metilen ar fi eficient împotriva infecţiei cu nou coronavirus.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul Adina Alberts a afirmat următoarele:

Dragii mei, mulţi dintre dvs poate vă amintiţi de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai bine de 6 luni, că această aparent banală substanţă, atât de ieftină şi care se găseşte "pe toate drumurile", este extrem de eficientă în prevenirea şi în combaterea infecţie cu noul coronavirus.

*

Am venit în faţa dvs informată până în dinţi, cu studii şi experienţe ale unor colegi din străinătate, am adus dovezi clare. O parte dintre cei care mi-aţi ascultat sfatul, mi-aţi şi dat un feedback şi mi-aţi mulţumit.

Demersurile mele de acum câteva luni, adică la dr Rafila, la dl Arafat, la dr Musta, la Ministerul Sănătăţii, au rămas fară niciun rezultat sau răspuns. Am mai vorbit telefonic şi cu dna Dr Mahler de la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta. A fost singurul medic care şi-a arătat interesul în a încerca şi acest tratament.

*

Dar iată că s-au scurt 6 luni şi mediul online abundă de studii, unele în derulare, altele finalizate, care îmi arată mie în primul rând, dar ne arată şi nouă tuturor, că am avut dreptate, şi că albastru de metilen nu trebuie evitat deloc în această pandemie. Guvernanţii noştri au scos din farmaciile din România, hidroxiclorochina, medicamentul despre care se ştie că este eficient împotrivă SARS-Cov2 şi despre care Preşedintele Trump povestea că şi-l administrează zilnic în scop preventiv. Dar încă nu au scos albastrul de metilen. Se găseşte în farmacii sub formă de soluţie, tablete sau capsule, având gramaje şi concentraţii diferite. Vă puteţi achiziţionă capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecţiilor urinare, şi să luaţi o astfel de capsulă o dată la 2-3 zile. Sau să căutaţi soluţie de albastru de metilen 1% de uz intern şi să luaţi 2-3 picături pe zi, în ceai sau pe o linguriţă de zahăr. Pentru copii, preventiv, le puteti da capsule de supt sau spray oral cu albastru de metilen.

Foto: Facebook