Cât timp îşi petrece o femeie pentru înfrumuseţare, într-o viaţă

1 2 jpg jpeg

Timpul acordat îngrijirii este unul destul de generos, arată un studiu efectuat în Marea Britanie. Ritualurile de frumuseţe sunt foarte importante pentru doamnele din întreaga lume.

52 de zile din viaţa unei femei, pentru demachiere

Astfel, o cercetare citată de huffingtonpost.com arată că o femeie îşi petrece aproape 72 de ore din viaţă folosind aparatul de ras, pentru îndepărtarea părului denorit de pe picioare. Adică aproape 1730 de ore. Cercetarea a scos la iveală faptul că femeilor nu le place deloc acest ritual, peste 35% dintre respondente spunând acest lucru. S-a luat în considerare că o femeie face asta câte 4 minute pe zi, timp de o săptămână.

Studiul a mai arătat că femeile îşi petrec 294 de zile aranjându-şi părul, alte 52 ca să se demachieze, 44 ca să aplice o cremă, 30 pentru aranjarea sprâncenelor, 20 ca să întindă ojă pe unghii şi 12 pentru folosirea autobronzantului.

Epilatul ocupă primul loc în ritualurile de înfrumuseţare ale femeilor.

Ce cred bărbaţii despre frumuseţea femeilor

Bărbaţii cred, în proporţie de peste 90%, că femeile se nasc pur şi simplu frumoase. Ei nu iau în calcul ritualurile de înfrumuseţare la care se supun doamnele.

Femeile se tem ca bărbaţii din viaţa lor să nu afle că: îşi epilează faţa (94%), îşi epilează zonele intime (90 %), îşi înălbesc dinţii (90%), îşi dau cu cremă autoronzantă (79%), îşi pensează sprâncenele (41%) sau îşi vopsesc părul (36 %).

Femeile îşi doresc să arate bine nu numai pentru partener, ci şi pentru ele.