Câştigători CONCURS Click! Sănătate: Ai grijă de zâmbetul tău!

1 2 jpg jpeg

Înscrie-te la newsletter pe www.clicksanatate.ro şi trimite-ne răspunsul la întrebarea ,,Cum să ai dinţi mai albi?” pe adresa de e-mail concurs@adevarulholding.ro, împreună cu datele tale de contact (nume, telefon) şi eşti înscris la tragerea la sorţi. Premiul constă într-un set White Glo: pastă de dinţi, periuţă şi o apă de gură.

2 jpg jpeg

prezintă o gamă de produse speciale pentru albirea dinţilor şi pentru igiena gurii. Formula unică de albire a fost concepută pentru a elimina uşor petele şi colorarea dinţilor cu ajutorul micro-particulelor de lustruire. Poţi afla mai multe informaţii despre aceste produse pe pagina de Facebook -

Perioada campaniei:

. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi pe site în data de 16 martie 2015.

Abonarea la newsletter în momentul tragerii la sorţi este obligatorie! Dacă nu sunteţi abonaţi la newsletter în momentul tragerii la sorţi, premiul se invalidează şi este extras un alt câştigător.

Cei care sunt abonaţi mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să il mai facă este să trimită răspunsul pe email la întrebarea concursului.