CAFEAUA VERDE te ajută să slăbeşti ! Află DIETA care a cucerit planeta.

1 2 jpg jpeg

Prin prăjire, boabele de cafea pierd acidul clorogenic, substanţa minune care te ajută să slăbeşti rapid şi sănătos. Acest acid stimulează arderea grăsimilor din organism, reduce absorbţia de zahăr ; aşadar scade şi glicemia şi poate împiedica formarea de noi depozite grase.

Pe scurt, cafeaua verde (neprăjită) te ajută să slăbeşti rapid, dar previne şi efectul de yo-yo pe care îl au destul de multe diete din ziua de astăzi.

Cafeaua verde reglează metabolismul, astfel contribuie simţitor la arderea grăsimilor şi, în timp, la eliminarea kilogramelor nedorite. De asemenea, aceasta inhibă aportul de glucoză în intestine şi reduce absorţia zahărului în organism. Indiferent de dieta pe care o urmezi sau de orele pe care le petreci în sala de sport, cafeaua verde este, se pare, un aliat incontestabil în menţinerea sănătăţii.

Reducerea colesterolului, un alt beneficiu în urma consumului, aproape că elimină orice şansă de a dezvolta boli de inimă. Ţinută corect, dieta cu cafea verde te ajută să slăbeşti între 200 g şi 500 g zilnic, dar să nu uiţi că ai nevoie şi de un stil de viaţă sănătos!

Citeşte articolul integral pe ANTENA SATELOR