Cadou util pentru sănătatea ta

1 2 jpg jpeg

Una dintre clinicile medicale din Capitală oferă un astfel de serviciu: cuprinde investigaţii şi analize ginecologice sau de controlul sânilor.

Persoana care beneficiază de un astfel de voucher poate efectua controale de medicină internă, analize anuale uzuale, cât şi investigaţii specifice (cum ar fi consultaţia ginecologică, examenul de secreţie vaginală, testul Babeş-Papanicolau, ecografia transvaginală, de abdomen superior şi ecografie mamară).

,,Prevenţia şi depistarea precoce a unor afecţiuni grave precum cancerul mamar sau de col uterin sunt extrem de importante. Prin structura flexibilă a acestui pachet răspundem tuturor nevoilor pe care pacientele noastre le pot avea înainte sau chiar după prima vizită medicală la noi în clinică. Investigaţiile cuprinse în pachet sunt atât din domeniul ginecologiei, imagisticii medicale, chirurgiei, endocrinologiei, astfel că femeile care îl vor achiziţiona pot face o verificare completă a stării lor de sănătate. Ne dorim ca prin acest pachet să încurajăm tot mai multe femei să vină la medic pentru controalele de rutină”, a spus Vlad Teodorescu, Business Developer Donna Medical Center.

Mai multe informaţii poţi afla pe pagina online http://www.donna-medicalcenter.ro/pachete-de-servicii.html