Căderea părului: o afecţiune care nu-i cruţă nici pe adolescenţi (P)

1 2 jpg jpeg

Studiile arată că tot mai mulţi adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani, atât băieţi, cât şi fete, suferă de această afecţiune. De cele mai multe ori, cauzele căderii părului la adolescenţi sunt aceleaşi ca şi la adulţi. Astfel că pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a părului trebuie lucrat în primul rând la menţinerea unui organism sănătos, mai ales că cea mai frecventă cauză a alopeciei la adolescenţi este stilul de viaţă haotic şi alimentaţia necorespunzătoare. Pentru a reduce simptomele alopeciei este necesară asigurarea nutrienţilor necesari organismului, cât şi exerciţiile fizice care ajută la reducerea nivelului de stres emoţional.

Un păr sănătos încă din adolescenţă cu produsele Rekze Laboratories

Produsele folosite sunt de asemenea importante în menţinerea unui păr sănătos. Există o mulţime de produse care pretind că vor face ca părul să-şi recapete vitalitatea şi elasticitatea, însă puţine conţin ingredientele care ajută într-adevăr la stoparea căderii acestuia.Complexul bioactiv Procapil (o combinaţe de trei substanţe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătăţeşte micro-circulaţia şi acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) care se regăseşte şi în produsele Rekze Laboratories şi-a dovedit eficienţa prin teste clinice în oprirea căderii părului şi în acelaşi timp stimulează creşterea acestuia. În plus, nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul.

Compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare împotriva căderii părului pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripţie medicală. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant şi subţire şi să îmbunătăţească abilitatea scalpului de a susţine creşterea unui păr sănătos care este mai puţin predispus ruperii şi căderii. Linia de produse destinată căderii părului şi stimulării creşterii acestuia include şi singurele şerveţele umede tratament de pe piaţă menite să cureţe, să hrănească şi să menţină prospeţimea scalpului pe toată durata zilei.

Ce este important de reţinut este că alopecia din timpul adolescenţei poate fi ceva temporar atât timp cât se acţionează din timp. Astfel că tratamentul potrivit şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos ajută la regenerarea părului pierdut şi luptă împotriva unor probleme similare care pot apărea în viitor.