Body Mind Spirit Expo XX, cel mai mare eveniment din România dedicat sănătăţii, frumuseţii şi dezvoltării personale

1 2 jpg jpeg

Cum să ai grija de trup, minte şi spirit? Vrei să obţii cele mai bune informaţii în materie de alimentaţie bio de la specialişti in domeniu? Care sunt remediile 100% naturale ale afecţiunilor de care suferi? Cum să îţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii, să scapi de stresul cotidian şi de rutina zilnică?

Întreţine-ţi trupul, cultivă-ţi mintea, înalţă-ţi spiritul la Body Mind Spirit EXPO Ediţia Aniversară cu numărul XX. În perioada 23-25 Septembrie la Sala Palatului din Bucureşti dăm startul toamnei şi te pregătim pentru un sfârşit de an prosper şi armonios.

Body Mind Spirit EXPO reuneşte expozanţi de top, speakeri de prestigiu recunoscuţi internaţional, nutriţionişti, traineri, specialişti în sănătate, psihologi şi invitaţi speciali de înaltă ţinută, în trei zile de eveniment dedicate persoanei tale.

Te aşteptăm cu alimente bio, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece , remedii naturale, produse apicole, cărţi de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre si cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutăţii ideale, terapii complementare, muzică de relaxare şi multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 23-25 Septembrie, Sala Palatului.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoţiile şi concursurile organizate de expozanţii acestei ediţii exclusiv in perioada evenimentului şi relaxează-te în cadrul expoziţiei asistând la demonstraţii, workshop-uri, momente artistice şi conferinţe.

2 jpg jpeg

Programul expoziţional, programul conferinţelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informaţii utile sunt disponibile pe site-ul expoziţiei: www.bmse.ro

Află care sunt invitaţii speciali ai acestei ediţii, care sunt expozanţii cât şi ce surprize ţi-au pregătit doar pe pagina oficiala de Facebook a Body Mind Spirit EXPO.

Intrarea este liberă!

În perioada 23-25 Septembrie, Bucureştiul devine capitala stării de bine, nu rata ultima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism, de a te relaxa şi de a întâlni cei mai buni profesionişti in domeniul dezvoltării personale, al sănătăţii şi frumuseţii strânşi într-un singur loc, doar pentru tine.