Body Mind Spirit Expo 2016 - cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate şi frumuseţe, 19-20-21 Februarie 2016, Sala Palatului Bucureşti

1 2 jpg jpeg

Expoziţia Body Mind Spirit, care-si va desfăşura cea de-a XIX-a ediţie intre 19 şi 21 Februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, vine pentru a oferi celor interesaţi de sănătatea trupului şi de cea a spiritului, o alternativa la ritmul alert şi stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viaţă în care calitatea vieţii se celebrează pe toate planurile: trup, minte şi suflet.

Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovaţie şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală.

Daca eşti interesat de tratamente alternative, de alimentaţia bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditaţiei, de importanta regăsirii de sine şi a lui Dumnezeu, daca eşti frământat de întrebări privind sensul vieţii sau daca pur şi simplu simţi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 19-21 Februarie, în Bucureşti la Sala Palatului.

Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susţin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri şi conferinţe care te pot ajuta şi îndruma în privinţa sănătăţii spiritului şi nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să iţi reamintească de cat de important este să trăim frumos şi sănătos.

Printre expozanţii care vor participa la eveniment se numără Good Days Therapy, Star International Med, Himalaya Herbal Healthcare,Hofigal,Co&Co Consumer,Perfect Mind ,Tupperware, Tiens România,BeOrganic şi mulţi alţii.

Conferinţele evenimentului vor fi susţinute, printre alţii, de Rita Mureşan,Oreste Teodorescu,Camelia Pătrăşcanu (coach,trainer), Cristian Alexandru (trainer, profesor), Bruno Medicina (speaker,trainer,coach), Cristian Pompei (lector), Stelian Chivu. Înscrierea e gratuită!

Pentru a descoperi universul expoziţiei Body Mind Spirit, va aşteptam de vineri pana duminica (19-21 Februarie) la Sala Palatului din Bucureşti.Programul complet al expoziţiei, al conferinţelor gratuite, al demonstraţiilor artistice şi alte informaţii utile sunt disponibile pe site-ul expoziţiei, www.bmse.ro.

Un eveniment susţinut de MagicFM, muzica inimii tale.